Weeshuis Bobby


Als Kehilat Ahavat Olam sponsoren we een weeshuis in India dat opgezet is door Bobby.

Zijn echte naam is Masilamani Garikimukku
Ondanks dat ruim 80% procent van India hindoe is, is Bobby christelijk opgegroeid. Zijn grootvader heeft door een christelijk evenement Yeshua/Jezus mogen leren kennen en aangenomen als zijn redder. Zo heeft Bobby's grootvader Bobby's vader mogen opvoeden met de christelijke normen en waarden, zo is later Bobby zelf ook opgevoed en op 12 jarige leeftijd heeft hij Yeshua/Jezus aangenomen als zijn redder.

Bobby's vader zag hoeveel armoede er was en nam het besluit om 2 wezen in huis te nemen. Ze leerden hen de Bijbelverhalen en leerde hen dat de God van de Bijbel de enige God is. Het begon dus met 2 kinderen die in huis genomen zijn, maar het werden er steeds meer. Bobby’s vader is in 2009 overleden en Bobby heeft zijn vader’s werk/taak overgenomen. Het huis is uitgegroeid tot een weeshuis en er wonen inmiddels 46 kinderen.

Bobby’s doel is in eerste instantie de zorg voor deze kinderen. Zorgen dat ze eten, drinken, onderdak etc. krijgen maar ook dat ze het geloof meekrijgen, want dat is een essentieel fundament voor hun leven.
Bobby's verdere visie is om het evangelie te verkondigen aan de mensen om zich heen en hij zou meer wezen in huis willen nemen. Er zijn veel wezen op straat, maar Bobby heeft nu slechts plek voor 46 kinderen.

Wilt u ons helpen? Dan kunt u uw gift overmaken aan NL 18 TRIO 0788903527 t.n.v. Kehilat Ahavat Olam o.v.v. weeshuis Bobby.

Maandverslag November 2020

Weeshuis Bobby